0224-2135277 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar!

Beestachtig Schagen

Posted in: Hond en kat Started by

Beestachtig Schagen

Zaterdag 12 september van 12.00 tot 17.00 uur organiseert Dierenartsenpraktijk Schagen in samenwerking met een aantal ondernemers uit de regio een evenement “Beestachtig Schagen”. Het evenement vindt plaats in en rondom de dierenartsenpraktijk op de Zijperweg 11 in Schagen.
Tijdens deze middag opent de praktijk haar deuren en kunt u een kijkje komen nemen achter de schermen. Er is een puzzeltocht door de praktijk met als prijs een Wellnesspakket voor uw huisdier. Van 12 tot 15 uur worden er gratis Health Checks gehouden door de dierenartsen van de praktijk. Hond, kat, konijn, alle pluimage is welkom!
Wilt u vast laten leggen hoe prachtig uw dier is? Kom dan tussen 13.00 en 15.00 uur naar het Pet Portret, een fotoshoot door fotografe Astrid Volten. Er is een kinderhoek waar kinderen zich kunnen verkleden als dierenarts, verbanden kunnen aanleggen op knuffels en kunnen kleuren. Uit een koe kan limonade worden gemolken en plakjes cake kunnen worden versiert.

Buiten op het terrein van de praktijk staan marktkramen opgesteld waar informatie gegeven wordt over gezondheid, gedrag, voeding en verzorging. Er is een springkussen aanwezig en Kinderopvang de Hooijbergh verzorgt huifkartochten om de praktijk. Ook kunt u een kijkje nemen in de ambulance van Dierenopvang en Dierenambulance Schagen Hollands Kroon

Ervaar hoe leuk het is actief met uw hond bezig te zijn. Iedereen is uitgenodigd deel te nemen aan de activiteiten die Honden Activiteiten Centrum de Wenge buiten op het terrein organiseert. Een puppy-pret-parcours, seniorenzaken, voor elke hond (en baasje) wacht een uitdaging op maat! Voor informatie over de vachtverzorging kunt u terecht bij hondentrimsalon Fokelien en Kattentrimsalon Nova. Hebt u problemen met het gedrag van uw kat of u konijn, Anita Legue van Kat/Konijn op de Divan geeft raad. Met vragen over Fysiotherapie bij dieren kunt u terecht bij Kim Ligthart van Animal Dynamics. Pets Place Schagen komt met de nieuwste producten en gadgets en Dierencrematorium Majesta geeft informatie over de crematie van huisdieren.

Kortom er is een hoop te zien en te beleven tijdens Beestachtig Schagen!

 

UITNODIGING BEESTACHTIG SCHAGEN

Contactgegevens

Adres

  • Zijperweg 11, 1742 NE Schagen
  • Oosterdijk 34, 1746 CH Dirkshorn
  • Zeeweg 44, 1759 GV Callantsoog

Telefoon: 0224-213527
Email: info@dapschagen.nl

Spoedgeval? Bel 0224-213527
24/7 bereikbaar!

Contact US

Uw naam *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Uw email *

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?
 Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen.

Uw bericht

* verplicht veld