Kattensuite

Op de eerste verdieping van het nieuwe gebouw van Dierenartsenpraktijk Schagen is ‘de Kattensuite’ gehuisvest. Een kleinschalig kattenpension in huiskamersfeer. Het pension is ontstaan vanuit vraag uit de praktijk. Veel mensen hebben moeite om de juiste zorg voor hun kat tijdens vakantie of andere afwezigheid te regelen. Ons kattenpension is uitermate geschikt voor dieren met een medische geschiedenis (die echter op dat moment wel stabiel zijn). De dierenarts is immers nabij en uw dier wordt nauwkeuriger in de gaten gehouden dan bij een normaal pension. Voorbeelden zijn katten met suikerziekte of een speciaal dieet. Echter ook katten zonder medische zorg zijn welkom. Op werkdagen en op zaterdag ( van 11.00 tot 13.00 uur) kunt u op afspraak uw kat brengen en halen.
Meer informatie vindt u op kattensuite.nl

Voeding

Standaard voeren wij Specific, smakelijk en hoogwaardig voer dat katten doorgaans graag eten. Andere speciale voedingen zijn in overleg meestal ook mogelijk. Indien de kat dieetvoer nodig heeft moet dit (in voldoende mate) meegebracht worden bij het brengen van de kat.

Kosten

Het verblijf kost € 8 per kat per dag. Voor katten met suikerziekte (diabetes mellitus) geldt een toeslag van € 4 per dag. Indien de kat medicijnen nodig heeft moeten deze (in voldoende mate) meegebracht worden bij het brengen van de kat.

Voorzorg

Ter bescherming van uw eigen kat en de andere katten vragen wij een volledige vaccinatie van uw kat tegen katten- en niesziekte. U dient het dier minimaal 7 dagen voor het brengen te laten vaccineren, de laatste vaccinatie mag niet langer dan een jaar geleden gegeven zijn. U dient het vaccinatieboekje (paspoort) van uw dier mee te nemen bij brengen.