Klantenkaart

Instructie en voorwaarden

Graag informeren we u over de klantenkaart van Dierenartsenpraktijk Schagen. Met behulp van deze kaart kunt u gebruik maken van uw persoonlijke spaarpuntensysteem in onze kliniek.

Wat kost de klantenkaart u?
De klantenkaart kost u niets.

Wat is uw voordeel?
Voor iedere euro die u aan uw gezelschapsdier bij onze praktijk per pin of contant heeft besteed, ontvangt u 1 punt. Wanneer u spaart heeft u bij inlevering van elke 250 punten recht op 12,50 euro korting op uw volgende aankoop. Dit komt neer op een korting van 5 %. De korting is vrij te besteden in de klinieken in Schagen, Dirkshorn en Callantsoog. De korting geldt o.a. voor producten zoals: onderhouds- en dieetvoeders, middelen tegen wormen, vlooien en teken, verzorgingsproducten voor vacht en gebit, pijnstillers en gewrichtsondersteunende producten. Ook geldt de korting voor alle behandelingen, medicaties en operaties. Zo kunt u bijvoorbeeld sparen voor de jaarlijkse vaccinatie van uw huisdier, voor het plaatsen van een chip of voor de sterilisatie of castratie van uw dier.

De algemene voorwaarden
U krijgt korting wanneer u 250 punten of meer heeft gespaard. De opgebouwde korting mag niet op dezelfde dag worden opgenomen. Het spaarpunten systeem kan ten allen tijde door u of door Dierenartsenpraktijk Schagen worden opgezegd. Hierbij ontvangt u de door u opgespaarde punten in een korting bij uw volgende aankoop of behandeling terug. De punten worden niet in contanten uitbetaald. Het aantal punten op uw kaart kunt u bekijken via de Saldocheck op www.dapschagen.nl of bij de balie. Bij verlies of diefstal van de klantenkaart kan een nieuwe kaart worden aangeschaft. Uiteraard tegen bovengenoemde voorwaarden. De gespaarde punten zullen worden overgezet op de nieuwe spaarkaart. Bij zowel diefstal als verlies dient u dit aan ons te melden om de betreffende pas te blokkeren.

Bent u geïnteresseerd?
Vraag dan in onze praktijk naar het aanmeldformulier of klik op onderstaande link! U kunt het formulier uitprinten en inleveren bij 1 van onze praktijken.

Saldochecker