0224-2135277 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar!

Overgewicht na de feestdagen?

pexels-antoni-shkraba-7524671
Posted in: Hond, Hond en kat, Kat Started by

Overgewicht na de feestdagen?

Is uw huisdier te zwaar? Lukt het u niet ondanks verwoede pogingen uw huisdier af te laten vallen? Maak dan kennis met ons serviceprogramma: Gezond Gewicht! Recent onderzoek toont namelijk aan dat dieren met overgewicht (obesitas) een verkorting van de levensverwachting hebben van twee jaar! Daarnaast hebben ze meer kans op hart- en longproblemen, suikerziekte, blaasproblemen en bot- en gewrichtsproblemen zoals artrose.

Het (gratis) serviceprogramma Gezond Gewicht ziet er als volgt uit:

1. Vaststelling ideaal gewicht Als eerste bepalen wij hoeveel uw dier moet afvallen en de tijdspanne waarin dit afvallen verantwoord is.

2. Speciaal dieet Alleen maar minder voer geven werkt vaak onvoldoende of levert “bedelende'”dieren op. Daarom schrijven wij een dieet voor waardoor het hongergevoel minder is. Op de eerste zak voer krijgt u een introductiekorting van 50%!

3. Meer beweging Wij bespreken met u de mogelijkheden om uw dier meer beweging te geven. Soms kunnen simpele tips al veel bewerkstelligen.

4. Regelmatige controle Door regelmatig uw dier te wegen en te evalueren kunnen we bijsturen indien dat nodig is. De gewichtsontwikkeling wordt in een speciaal programma bijgehouden.

Interesse? Bel of mail ons op 0224 213527 of info@dapschagen.nl en maak een afspraak met Fallon, Mairin of Sanne voor een intake. Tot gauw!

 

Contactgegevens

Adres

  • Zijperweg 11, 1742 NE Schagen
  • Oosterdijk 34, 1746 CH Dirkshorn
  • Zeeweg 44, 1759 GV Callantsoog

Telefoon: 0224-213527
Email: info@dapschagen.nl

Spoedgeval? Bel 0224-213527
24/7 bereikbaar!

Contact US

Uw naam *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Uw email *

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?
 Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen.

Uw bericht

* verplicht veld